Drojdia selectionata universala este un produs natural ce asigura o fermentatie optima si controlata a vinurilor.Dozaj:
In conditii normale (struguri sanatosi), cantitatile recomandate sunt:
Pentru vinuri rosii: 20-25 grame/100 litri de vin
Pentru vinuri albe sau roze: 20-30 grame/100 litri de vin
Mod de ambalare: plic 20 grame
Drojdia selectionata universala este un produs natural ce asigura o fermentatie optima si controlata a vinurilor.
Drojdia profesionala Uniken nu modifica caracteristicile intiale ale vinului, nu lasa mirosuri sau alte reziduuri.
In functie de temperatura la care este tinut vinul, fermentatia poate porni foarte rapid.
Pentru o fermentatie completa recomandam depozitarea mustului la o temperatura constanta de minim 14 grade Celsius constant, zi si noapte.
Recomandam tratarea mustului cu drojdie si activator imediat dupa trecerea prin presa (teasc) a strugurilor, pentru a evita orice neplaceri in timpul fermentatiei.
Cum se prepara drojdia selectionata Uniken?
Se amesteca cantitatea de drojdie necesara cu o cantitate de lichid de 10 ori mai mare (must sau apa) pana nu exista cocoloase si se lasa 20 de minute sa se linisteasca, apoi se toarna peste mustul sau vinul ce dorim sa il tratam.
Atentie ! Diferenta de temperatura dintre must si drojdie nu trebuie sa fie mai mare de 15 grade Celsius.
Dozaj:
In conditii normale (struguri sanatosi), cantitatile recomandate sunt:
Pentru vinuri rosii: 20-25 grame/100 litri de vin
Pentru vinuri albe sau roze: 20-30 grame/100 litri de vin
Mod de ambalare: plic 20 grame