61
Sub-total: 3.530,03 lei
Free Shipping on All Orders Over $100
„Pendisol 40SC 500ml” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Cod: 2228
Midos Oil 500 ml
Midos Oil 500 ml
27,00 lei
In Stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Substanta activa: ulei de rapita metilat
Se utilizeaza exclusiv ca adjuvant pe baza de ulei de rapita metilat in agricultura, horticultura, silvicultura conform instructiunilor. Concentratia maxima de utilizare: 0,75% – 1,5% din solutia de stropire.
Instructiuni de folosire:
Midos Oil Adjuvant a fost conceput pentru utilizare ca adjuvant pe baza de ulei pentru culturile agricole la care se recomanda tratamentul cu pesticide plus adjuvant. Inlocuieste cu succes adjuvantii pe baza de uleiuri minerale si vegetale. Nepoluant pentru mediu, biodegradabil.
Midos Oil Adjuvant imbunatateste aderenta produsului fitosanitar pe suprafata aplicata si permite o acoperire mai buna. Nu este fitotoxic pentru plante, la dozele recomandate. Se recomanda a se utiliza cu produsele fitosanitare omologate in Romania.
Midos Oil Adjuvant se foloseste impreuna cu insecticidul Talent pentru tratamentele la pomi – mar cat si pentru celelalte culturi la care este omologat insecticidul. Midos Oil Adjuvant imbunatateste efectul insecticidului utilizat.
Utilizare:
Doza de utilizare este 0,75% – 1,5% din volumul solutiei de stropit.
Se recomanda special la culturile cu frunze cerate, acoperite cu pruina, pentru a imbunatatii aderenta si penetrarea solutiei (rapita, varza, sfecla, mazare, etc.)
Alte produse recomandate

Related products
Vertab Abamectin
Zebra Lambda-cihalotrin
Laser 240 SC 5 ml
Zebra Lambda-cihalotrin
Mavrik 2F -10ml
13,00 lei
Mavrik 2F -10ml
Midos Energy Forte 5 ml
Recently viewed items
Conector banda picurare 17x17 mm
Teldor 500SC 10ml
Seminte trifoi rosu 500g
Melody Compact 49WG
Stavino 10g
9,50 lei
Stavino este un produs utilizat in procesul de vinificatie si in producerea de vin. Acesta este o forma de enzima utilizata pentru a stimula si a accelera fermentatia mustului de struguri, contribuind la obtinerea unui vin de calitate superioara.