Soi raspandit italian pentru productie in aer liber si sere. Soiul se caracterizeaza prin productivitate foarte mare si fructe enorm de mari, ideale pentru umplut. Fructele au o forma patrata si sunt dulci, zemoase, avand culoare rosu aprins. Ideale pentru consum in stare proaspata, umplut, copt si sunt usor de crescut.Perioada de vegetatie: 80-85 zile.
Numar de seminte per plic: 140 de seminte (1 gr)
Perioada de semanat:
timpurie 01-15 februarie
mediu 01-20 martie,
tarzie 01-15 aprilie.
Cantitate de seminte per plic:1 gram(130-150 buc)
Specificatii tehnice:
Adancime 0,5-3 cm
Insamantat incepand cu 01-15 februarie, 01-20 martie, 01-15 aprilie
Norma de insamantat 150-180 grame/hectar
Tipuri de productie din seminte, din rasad
Generalitati:
Continut 130-150 seminte/gram
Greutate 1 gram
Plantare februarie-aprilie
Recoltare iunie-octombrie
Vegetatie 80-85 zile