8
Sub-total: 473,50 lei
Free Shipping on All Orders Over $100
„Seminte dovlecel White Bush 30gr” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Cod: 109
Seminte ardei lung ureche elefant 2g
Ardei Capia Ureche de Elefant (Slonovo Uvo)
8,50 lei
In Stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Un ardei kapia dulce, mare si carnos care atarna pe planta si este recomandat pentru consum in stare proaspata si pentru industrializare. Culoarea fructului trece de la culoarea verde inchis la culoarea rosu, avand greutatea de 150-250 grame. Este foarte rezistent la boli asigurand productii de 50-60 tone la hectar in conditii optime.
Perioada de vegetatie 130 zile.
Insamantare:se insamanteaza in perioada 15 martie-20 aprilie la o adancime de 1-2 cm..
Recoltare:august-octombrie.
Alte produse recomandate

Related products
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
Seminte de Rosii romanesti Profesionale / Hibrid Timpuriu cu crestere nedeterminata
Seminte de Rosii Prekos F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu / Bulgaria
Seminte de rosii timpurii nedeterminate Kiveli F1
Recently viewed items
Coragen
Pulverizator plastic 2L GrowWise
Carciumarese cactus mix(zinnia)
Construit din trei straturi din PVC cu insertie textila din poliester Foarte flexibil Rezistent la presiune ridicata Potrivit pentru utilizari casnice,gradinarit si irigatii Prevazut cu doua cuple rapide de 1/2" la ambele capete si o duza pentru stropitAcest furtun se poate folosi pentru udatul gradinii, pentru a prelungii alte ansamble sau pentru irigarea culturiilor.
Geliasol TC 17-10-56+ME este un ingrasamant solubil sub forma de gel, creat special pentru perioadele de fructificare si coacere, cu o formula echilibrata ce sustine sanatatea plantelor in fazele critice de dezvoltare. Concentratia ridicata de potasiu contribuie semnificativ la colorarea intensa a fructelor, la acumularea de zahar si la timpurietatea coacerii, ceea ce duce la o recolta mai rezistenta si de calitate superioara.