36
Sub-total: 1.791,00 lei
Free Shipping on All Orders Over $100

Cod: 2146
Seminte marar 500g Holland
Seminte marar 500g Holland
51,00 lei
Out of stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Mararul este o planta perena, aromata si des utilizata in arta culinara . Tulpina este subtire, poate atinge inaltimi de 40-60 cm si este ramificata. Frunzele sunt subtiri si delicate, de culoare verde inchis. Acestea au o lungime de 10-20 mm si o latime de 1-2 mm. Florile cresc deasupra plantei si au forma unei umbrele, cu diametrul de 2-9 cm. Culoarea acestora este alba sau galbena. Semintele au 4-5 mm lungime si 1 mm grosime. Suprafata acestora este usor striata pe lungime. Se insamanteaza primavara, vara si toamna. Consum in stare proaspata si pentru pastrare (uscat sau congelat). Schema de semanat 5/15 cm.
Alte produse recomandate

Related products
Seminte de Rosii romanesti Profesionale / Hibrid Timpuriu cu crestere nedeterminata
Seminte de Rosii romanesti Profesionale / Hibrid Timpuriu/ Bulgaria
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
Seminte de rosii timpurii nedeterminate Kiveli F1
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
Recently viewed items
Rola Banda pic.irri tape 6mil/1.5lph/10cm- 500m
Attraction este un soi mediu-timpuriu de salata cu capatani de marime medie, dense si rotunde, cu o greutate medie de 300 - 350 g.
Ridichi de luna de Baleni este o varietatea timpurie, bulbul este uniform si are diametrul de 30-40 mm, cu greutatea de 30-50 gr.
Prezinta rezistenta la crapare si se adapteaza bine la conditii de temperaturi scazute.
Laser 240 SC fiola 2ml
Geliasol TC 17-10-56+ME este un ingrasamant solubil sub forma de gel, creat special pentru perioadele de fructificare si coacere, cu o formula echilibrata ce sustine sanatatea plantelor in fazele critice de dezvoltare. Concentratia ridicata de potasiu contribuie semnificativ la colorarea intensa a fructelor, la acumularea de zahar si la timpurietatea coacerii, ceea ce duce la o recolta mai rezistenta si de calitate superioara.