5
Sub-total: 246,50 lei
Free Shipping on All Orders Over $100

Cod: 2323
Seminte pastarnac 3g
Soi de pastarnac cu radacina fusiforma de culoare alb-galbui. Se seamana direct in camp atat primavara cat si toamna. Adancimea de semanat este de 1,5-2 cm, norma de samanta la hectar este de 6-8 kg. Recomandat pentru consum proaspat sau pastrare.
2,00 lei
In Stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Soi de pastarnac cu radacina fusiforma de culoare alb-galbui. Se seamana direct in camp atat primavara cat si toamna. Adancimea de semanat este de 1,5-2 cm, norma de samanta la hectar este de 6-8 kg. Recomandat pentru consum proaspat sau pastrare.
Alte produse recomandate

Related products
Seminte de Rosii Rugby F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu/ Bulgaria
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Seminte tomate extratimpurii Gravitet F1
Seminte de tomate Tolstoi F1, 5 grame, Bejo
Seminte de rosii timpurii nedeterminate Kiveli F1
Recently viewed items
Seminte tomate Kalina 1000 sem
Pachet V vita de vie pt. 100LPachetul Tratament 5 Vita de Vie este un pachet ce contine Armetil Cobre, Decis Expert 100 EC, ToPsen Extra si Microthiol Special. Pachetul se foloseste la vita de vie in fenofaza: sfarsitul infloritului.
Substante active: Metalaxil 8% + Oxiclorura de cupru 40%(Armetil Cobre), Deltametrin 100 g/l (Decis Expert), Ciprodinil 500g/kg (Topsen Extra), Sulf micronizat 80% (Microthiol Special)
Formulare: Pulbere umectabila(ArmetilCobre, Microthiol Special), Concentrat emulsionabil (Decis Expert), Granule dispersabile WG (Topsen Extra)
Coragen
Geliasol TC 17-10-56+ME este un ingrasamant solubil sub forma de gel, creat special pentru perioadele de fructificare si coacere, cu o formula echilibrata ce sustine sanatatea plantelor in fazele critice de dezvoltare. Concentratia ridicata de potasiu contribuie semnificativ la colorarea intensa a fructelor, la acumularea de zahar si la timpurietatea coacerii, ceea ce duce la o recolta mai rezistenta si de calitate superioara.