7
Sub-total: 199,00 lei
Free Shipping on All Orders Over $100

Cod: 2198
Seminte patrunjel radacina Atika 20g
Seminte Patrunjel de Radacina Atika, 20 g
15,00 lei
In Stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Daca esti interesat sa cultivi patrunjelul de radacina, incearca soiul Atika (seminte profesionale). Il infiintezi cu usurinta direct in camp primavara sau toamna. Cultura nu are nevoie de multa ingrijire, avand cerinte moderate pentru apa si fiind rezistenta la boli. Este nevoie insa sa raresti plantele si sa le uzi in perioadele prelungite de seceta. Dezvolta o radacina pivotanta, alb-galbuie, de forma conica, care cantareste in jur de 100 g. Se consuma proaspata sau procesata, fiind cautata atat pentru aroma deosebita, cat si pentru propritatile curative. Cumpara de pe site seminte Patrunjel de Radacina Atika in plicuri de 20 g.
Alte produse recomandate

Related products
Seminte de Rosii Prekos F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu / Bulgaria
Seminte de Rosii Prekos F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu / Bulgaria
Seminte tomate prunisoara Colibri F1, este un hibrid viguros, semitimpuriu, destinat cultivarii in sere, solarii si camp deschis
Seminte de tomate Rio Grande/ Soi semitimpuriu
Seminte tomate extratimpurii Gravitet F1
Seminte de rosii timpurii nedeterminate Kiveli F1
Recently viewed items
Flakke 5 g
Topsen Extra 5g
92,00 lei
Pachetul Tratament 1 Vita de Vie este un pachet ce contine Midos Oil Adjuvant si Champ 77 WG. Pachetul se foloseste la vita de vie pentru tratamentul de iarna, in fenofaza de repaus vegetativ.
Substante active: Ulei vegetal metilat (Midos Oil), 50 % cupru metalic(Champ 77 WG)
Formulare: Lichid(Midos Oil), WG - granule dispersabile in apa(Champ77WG)
Geliasol TC 17-10-56+ME este un ingrasamant solubil sub forma de gel, creat special pentru perioadele de fructificare si coacere, cu o formula echilibrata ce sustine sanatatea plantelor in fazele critice de dezvoltare. Concentratia ridicata de potasiu contribuie semnificativ la colorarea intensa a fructelor, la acumularea de zahar si la timpurietatea coacerii, ceea ce duce la o recolta mai rezistenta si de calitate superioara.