30
Sub-total: 1.513,00 lei
Free Shipping on All Orders Over $100
„Seminte dovleac plovdiv 5g” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Cod: 275
Seminte tomate Momini Salzi 0.2g
Seminte de tomate Momini Salzi – Lacrimile Fetei, 0,2 grame, Florian
10,00 lei
In Stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Rosiile Momini Salzi (Lacrimile Fecioarei) sunt un soi nedeterminat, direct, mediu timpuriu spre tarziu, cu fructe foarte mari.
Planta este puternica, dezvoltata, cu crestere nedeterminata a varfului.
Fructele sunt in forma de inima alungite, cu nervuri putin vizibile in apropierea coditei, rosii, foarte mari, cu o greutatea medie de 350-500 grame, ajungand si la 1 kilogram., cu tarie medie, netede si carnoase, avand calitati gustative unice, foarte distincte comparativ cu celelalte tomate.
Potrivit pentru productie medie timpurie in solarii precum si in camp deschis, pentru consum in stare proaspata.
Alte produse recomandate

Related products
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Seminte de Rosii romanesti Profesionale / Hibrid Timpuriu cu crestere nedeterminata
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
Seminte tomate prunisoara Colibri F1, este un hibrid viguros, semitimpuriu, destinat cultivarii in sere, solarii si camp deschis
Seminte de tomate Rio Grande/ Soi semitimpuriu
Recently viewed items
RME 235 Masina de tuns iarba electrica
Seminte vinete Aragon 200 sem.
Vertab Abamectin 1L
180,00 lei
Vertab Abamectin 1L
Motocoasa STIHL FS 120
2.290,00 lei
Motocoasa STIHL FS 120
Geliasol TC 17-10-56+ME este un ingrasamant solubil sub forma de gel, creat special pentru perioadele de fructificare si coacere, cu o formula echilibrata ce sustine sanatatea plantelor in fazele critice de dezvoltare. Concentratia ridicata de potasiu contribuie semnificativ la colorarea intensa a fructelor, la acumularea de zahar si la timpurietatea coacerii, ceea ce duce la o recolta mai rezistenta si de calitate superioara.