10
Sub-total: 356,50 lei
Free Shipping on All Orders Over $100
„Seminte salata Lores 5000 sem.” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Cod: 1181
Seminte tomate Pontica (Dacia) 0.5g
PONTICA – 0.5 gr – Seminte de Tomate PONTICA (fosta Dacia) de Vara-Toamna
2,00 lei
In Stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Tomatele PONTICA ( fost Dacia) sunt un soi semitrziu, destinat pentru cultura de vara-toamna. Fructul este ferm, sferic – turtit, de culoare rosu intens. Greutatea unei tomate PONTICA ( fost Dacia) este cuprinsa intre 90-150 g; este foarte productiv (90-100 t/ha).
Durata facultatii germinative: 4-5 ani. Tomatele PONTICA ( fost Dacia) se seamana direct in camp, prin rasad.
Numar de seminte/gram:300-350.
Norma de seminte la ha: 0,3 kg prin rasad, 1,5 kg prin semanat direct.
Alte produse recomandate

Related products
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
Seminte de Rosii romanesti Profesionale / Hibrid Timpuriu/ Bulgaria
Zadurella F1 seminte de rosii timpurii nedeterminate
Seminte de Rosii Prekos F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu / Bulgaria
Seminte de Rosii romanesti Profesionale / Hibrid Timpuriu cu crestere nedeterminata
Seminte de rosii timpurii nedeterminate Kiveli F1
Recently viewed items
Force 1.5g – 50g
35,00 lei
Force 1.5 G
Seminte de ridichi Celesta F1
Ursus Poly este o varietate de sfecla furajera cu radacini galbene si potential ridicat de productie. Sfecla furajera se seamana primavara, cand in sol inregistram temperaturi de peste 12 grade C. Se folosesc aproximativ 15 kg de seminte de sfecla furajera la hectar, la o adancime de 4-5 centimetri. Ca valori ale productiei, acestea variaza intre 100 si 190 de tone pe hectar.
Geliasol TC 17-10-56+ME este un ingrasamant solubil sub forma de gel, creat special pentru perioadele de fructificare si coacere, cu o formula echilibrata ce sustine sanatatea plantelor in fazele critice de dezvoltare. Concentratia ridicata de potasiu contribuie semnificativ la colorarea intensa a fructelor, la acumularea de zahar si la timpurietatea coacerii, ceea ce duce la o recolta mai rezistenta si de calitate superioara.
Garoafa Chabaud