15
Sub-total: 659,50 lei
Free Shipping on All Orders Over $100
„Seminte tomate Cristal F1 5g” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Cod: 1866
Seminte tomate Reyana 1000sem
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
58,00 lei
In Stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Reyana F1- este un hibrid semitimpuriu, nedeterminat, pentru productie in spatii protejate (sere, solarii), si in camp. Este foarte bine cunoscut in Romania, datorita calitatilor sale exceptionale. Planta prezinta rezistenta la virusul mozaicul tomatelor, verticilium si fusarioza. Fructe: 170-190 g, rotunde, netede, tari, carnoase, fara capac verde. Cultivare: pe arac 80/35 cm, cu 6-8 ciorchini, palisat . Norma de recoltare: 15-20 g/dca rasad . Productie: 10-12 t/dca pentru 60-80 zile.
Alte produse recomandate

Related products
Seminte de Rosii romanesti Profesionale / Hibrid Timpuriu/ Bulgaria
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Seminte de Rosii romanesti Profesionale / Hibrid Timpuriu cu crestere nedeterminata
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Seminte de Rosii Rugby F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu/ Bulgaria
Recently viewed items
Cidely Top 100ml
48,00 lei
Fungicid Cidely Top, fungicid foliar translaminar cu actiune preventiva ȋmpotriva fainarii si bolilor foliare la Legume si Capsun.
Substante active:
• 125 g/l difenoconazol
• 15 g/l ciflufenamid
Vitaflora pentru stimularea infloririi
Seminte de leustean commun, 10 grame
Seminte salata Touareg
Geliasol TC 17-10-56+ME este un ingrasamant solubil sub forma de gel, creat special pentru perioadele de fructificare si coacere, cu o formula echilibrata ce sustine sanatatea plantelor in fazele critice de dezvoltare. Concentratia ridicata de potasiu contribuie semnificativ la colorarea intensa a fructelor, la acumularea de zahar si la timpurietatea coacerii, ceea ce duce la o recolta mai rezistenta si de calitate superioara.