15
Sub-total: 675,00 lei
Free Shipping on All Orders Over $100
„Solvant 30 ml” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Cod: 2032
Seminte tomate Rozalina Rossa F1 2500sem
Seminte de Rosii Rozalina Rossa F1- Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
110,00 lei
Out of stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Hibrid nedeterminat de tomate cu crestere inalta, semitimpuriu, recomandat pentru productia timpurie in camp si solarii.
Rezistenta la virusul mozaicul tomatelor, verticilium, si fusarioza.
Fructe: 150-170 g, de culoare roz intens, fara capac verde, tari, si nu crapa.
Rezistente la depozitare mai mult de 10 zile.
Cultivare: pe arac 80/35 cm, cu 6-8 ciorchini.
Norma de recoltare: 15-20 g/dca rasad.
Productie: 8-10 t/dca
Ambalaj 2500 seminte
Alte produse recomandate

Related products
Seminte de Rosii Prekos F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu / Bulgaria
Seminte de Rosii Prekos F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu / Bulgaria
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
Seminte de Rosii Rugby F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu/ Bulgaria
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Seminte de rosii timpurii nedeterminate Kiveli F1
Recently viewed items
Rola picurare 1000m; 16mm;6mil;10cm;15Lph GIWATAPE
Aliette 20g
8,00 lei
Acesta actioneaza prin penetrarea rapida si distributia uniforma in planta, protejand noile cresteri si inhiband dezvoltarea patogenilor. Cu actiune preventiva si curativa, ALIETTE combate eficient ciupercile patogene si bolile, precum focul bacterian si mana, stimuland in acelasi timp mecanismele de autoaparare ale plantelor.
Seminte flori imortele 0.4g
Seminte ochiul boului pitic mix (China Aster)
Geliasol TC 17-10-56+ME este un ingrasamant solubil sub forma de gel, creat special pentru perioadele de fructificare si coacere, cu o formula echilibrata ce sustine sanatatea plantelor in fazele critice de dezvoltare. Concentratia ridicata de potasiu contribuie semnificativ la colorarea intensa a fructelor, la acumularea de zahar si la timpurietatea coacerii, ceea ce duce la o recolta mai rezistenta si de calitate superioara.