5
Sub-total: 173,50 lei
Free Shipping on All Orders Over $100
„Seminte ridichi national 3 -5g Florian” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Cod: 2329
Solenid 200g
Produs impotriva incoltirii cartofului in timpul depozitarii. Salveaza de la depreciere (incoltire deshidratare) cartofii depozitati.
48,00 lei
In Stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Produs impotriva incoltirii cartofului in timpul depozitarii. Salveaza de la depreciere (incoltire deshidratare) cartofii depozitati. Reduce pierderile de substanta uscata si de apa, cartofii incoltind mai putin in timpul depozitarii, deci se pastreaza cantitativ si calitativ valoarea nutritiva a cartofului. Creste rezistenta la boli, aspectul comercial pastrandu-se pana la aparitia cartofilor noi.
Temperatura optima de pastrare a cartofilor este de 3 – 6 garde, in cazul folosirii Solenidului temperatura poate sa creasca pana la 12 grade, unde incoltirea ramane redusa.
Se poate folosi Solenid ca pudra sau solutie, la toate soiurile de cartof pentru consum, dar este interzisa folosirea ei la cartofii de samanta.
Pudra se aplica ca atare, prin prafuire, pe cartofi, inainte de depozitare, doza fiind 2 kg pudra Solenid la 1 t cartofi. Se aplica un singur tratament si nu exista interdictie de pauza de la tratare pana la consum.
Alte produse recomandate

Related products
Kumulus D
Ortiva Top 10ml
11,00 lei
Ortiva Top
Captadin 80 WDG este un fungicid organic din grupa ftalimidelor, prezentat sub forma de granule fine, omogene, de culoare bej, cu un miros slab aromatic..
Polyram DF
Ortiva Top 100ml
69,00 lei
Ortiva Top
Azbany
Recently viewed items
Brody Paste este o momeala eficienta pentru soareci si sobolani, bazata pe Brodifacoum, actionand rapid si sigur fara a provoca panica printre rozatoare. Se utilizeaza in recipiente sigure, fiind ideal pentru utilizarea in jurul cladirilor si gradinilor.
Stavino 10g
9,50 lei
Stavino este un produs utilizat in procesul de vinificatie si in producerea de vin. Acesta este o forma de enzima utilizata pentru a stimula si a accelera fermentatia mustului de struguri, contribuind la obtinerea unui vin de calitate superioara.