14
Sub-total: 462,50 lei
Free Shipping on All Orders Over $100
„Milbeknock 7.5ml” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Cod: 241
Seminte busuioc 1g
Seminte busuioc
2,00 lei
In Stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Busuiocul este o optiune de luat in calcul daca te gandesti sa incepi o cultura de plante aromatice. Este unul dintre condimentele cele mai populare din bucatarie, fiind foarte apreciat pentru savoarea sa deosebita.Temperatura de germinare poate varia intre 18 si 25 grade Celsius. Specia anuala ce se insamanteaza direct in camp sau prin rasad in partea a doua a primaverii. Germinatia dureaza 10-15 zile, iar planta poate creste pana la inaltimea de 60 cm. Productivitatea busuiocului este de 150-200 kg frunze/ha
Alte produse recomandate

Related products
Seminte de Rosii Prekos F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu / Bulgaria
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Seminte de Rosii Prekos F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu / Bulgaria
Seminte de Rosii Rugby F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu/ Bulgaria
Seminte de Rosii Rugby F1 Profesionale / Hibrid Timpuriu/ Bulgaria
Seminte de rosii timpurii nedeterminate Kiveli F1
Recently viewed items
Pachet IV vita de vie pt. 10L
Praz CAMUS de Stara Zagora - 2 gr - Seminte de Praz Camus Bulgaresc de la Florian Bulgaria Soi local
Galeata Geliasol TC 25-25-25+2MgO este un ingrasamant de tip NPK (25% azot, 25% fosfor, 25% potasiu) imbogatit cu magneziu si microelemente chelatate. Solubil in apa si ideal pentru toate etapele de crestere, acest fertilizant ajuta plantele sa treaca prin perioadele de stres climatic si contribuie la dezvoltarea echilibrata a culturilor, oferind recolte de inalta calitate.
Furtun M.L.L 16/4/20-100m
Geliasol TC 17-10-56+ME este un ingrasamant solubil sub forma de gel, creat special pentru perioadele de fructificare si coacere, cu o formula echilibrata ce sustine sanatatea plantelor in fazele critice de dezvoltare. Concentratia ridicata de potasiu contribuie semnificativ la colorarea intensa a fructelor, la acumularea de zahar si la timpurietatea coacerii, ceea ce duce la o recolta mai rezistenta si de calitate superioara.