7
Sub-total: 941,50 lei
Free Shipping on All Orders Over $100
„Foxtrot 69EW 100ml” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Cod: 908
Seminte conopida Santa Maria F1 2500sem.
Santamaria F1 RZ – hibrid profesional de conopida
320,00 lei
In Stock
- Livrare în România în 48 de ore
- Consultanță de la specialiști
- Reduceri pe cantitate
- Retur 14 zile
Santamaria F1 RZ (2500 sem) are o perioada de vegetatie de 75-80 de zile pentru cultura de vara, si de 80-85 de zile pentru cultura de toamna. Santamaria F1 RZ are o inflorescenta de culoare alba intensa, nu se invineteste si suporta bine transportul.
Hibridul nu este sensibil la deteriorare/brunificare.
Santamaria F1 RZ are o rezistenta termica foarte unica, de aceea poate fi planificat si pentru cultura de vara. Pe caldura din vara, frunzele interne, ce acopera inflorescenta, nu sunt sensibile la necrozarea marginilor frunzelor, adica la lipsa de calciu.
In conditii normale de cultura si cu fertilizare adecvata, frunzele interioare pot sa acopere chiar si o inflorescenta de 2,5-3 kg.
Alte produse recomandate

Related products
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
Rila F1– Seminte de Rosii nedeterminate Semitimpurii Bulgaresti pentru sere si camp
Zadurella F1 seminte de rosii timpurii nedeterminate
Reyana F1- Seminte de Rosii Bulgaresti Profesionale / Hibrid semitimpuriu / Bulgaria
Recently viewed items
Seminte de Fasole Fideluta galbena
Deltagri 100ml
19,50 lei
DELTAGRI
Substanta activa: deltametrin 25g/l.
Formulare: concentrat emulsionabil.
Insecticid piretroid destinat combaterii daunatorilor la culturile de cereale , cartof, vita de vie, pomi fructiferi
Systane Forte 100ml
Seminte gazon sport (trafic intens)
Stavino 10g
9,50 lei
Stavino este un produs utilizat in procesul de vinificatie si in producerea de vin. Acesta este o forma de enzima utilizata pentru a stimula si a accelera fermentatia mustului de struguri, contribuind la obtinerea unui vin de calitate superioara.